Monday, August 1, 2011

score A? pendidikan dan bisnes..

Sebelum ni aku mmg xtahu menahu pasal benda ni...Score A Program ni adalah satu kaedah pembelajaran output yang interaktif berpandukan sukatan pelajaran kerajaan yang mana telah terbukti berkesan untuk membantu pelajar bersedia menghadapi peperiksaan dan mencapai kecemerlangan A. Program ni telah mendapat pengiktirafan Kementerian Pendidikan...Tapi bezanya adalah program ni berasaskan multi level marketing MLM.. kiranya kalau kita join ni kita dpt jual benda yg sgt bgs utk budak skolah utk dpt A dlm exam tp dlm masa yg sama kita dpt collect duit la drpd downline kita..

BONUS
1.Edu Reward (RM60 setiap org yang dapat anda taja)
2.Edu Match (RM60 diberi apabila anda dapat mencari 2 org dibawah anda
3.K Match (RM60 diberi bagi setiap pasang downline yang berada dibawah anda)
4.K Reward (20% daripada pendapatan setiap downline anda)
5.Bonus Kepimpinan

Nk dijadikan cerita..jumaat lps aku teman member aku katanya ada member dia ajak pegi dgr talk..kwn aku ni pn xtau talk psl ape..disbbkn kwn..ikut je...xpasal ak yg terlibat sama..tp bagus jgk..kalau x aku mmg xtahu la pasal score a ni.. sblm ni pernah jgk la dgr MLM yg lain.. tp ak mmg anti la MLM ni.. ape pn diorang ckp..ak mmg xleh nk terima.. biarla aku seadanya mcm ni.. biar la xkaya pn..kalau aku nk kaya sekalipun.. aku akan usaha dgn cara lain.. bkn berasaskan MLM mcm ni...

5 comments:

Cinta Misteri said...

Score A ni mmg bagus pengisiannya, cuma bila dah dijadikan bisness org akan nmpak benda ni semacam lain... Wallahualam.

Tapi kalau benar2 nak score, belajar dari skop pendidikan berita harian pown dah OK.

rindu madinah said...

Erm..btl tu kak nina... tp kalau skor a tu btl2 ade matlamat.. blh je kn kerajaan wat benda tu kt skolah.. xpyh nk jual2 pakai mlm mcm ni.. mcm dia ckp e-teaching..xdinafikan masa akan dtg akan ada sume benda ni.. n buku text letak tepi.. tp sbb mlm ni..ramai org akan pikir lain mcm mcm akak ckp tu...

~Mis Azni Azizan~ said...

ini dah obviously become MLM!!

rindu madinah said...

Ko join mlm gak ke...hik2....

~Mis Azni Azizan~ said...

sorry to say..MLM sux!!ak mmg benci ngn MLM..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...