Monday, May 11, 2009

REUNION ( EX-MAAHAD PMR 2003)



ASSALAMUALAIKUM...

Buat teman ex-maahad PMR 2003 yg dh lama xjumpe...
Aku sebenarnya teringin sgt nk jumpe korang..dh lama tak dgr berita..
Teringat je mase kita dulu2..huhu (walaupun mase tu aku bengong2 sket n byk wat hal)
So...aku rase skrg ni korang mesti cuti kan...
dan kebetulan plk hastina nk balik malaysia..(nk balik kawen kot..hehe)
tp member2 kita kt mesir yg lain aku tak sure balik ke tak..
aku rase time ni adalah mase yg terbaik utk kita berkumpul..
dan kali ni aku plan nk wat reunion yg paling gempak skali drp reunion yg sebelum ni..hehe
So, ape kata korang..ada idea x nk wat bile n kt mane...???

3 comments:

rindu madinah said...

nampak gaye mcm takde yg berminat je...
aku rase aku tulis dlm blog ni mcm tak berkesan... maknanya... aku kena guna cara lain la neh...huhuhu

Nur said...

slm....bgs2 farah syidah setuju benar
...cz yg lepas tak leh join ...dsbbkn masalah yg tak dpt dielakkn ...huhu

rindu madinah said...

tu la..farah pn xdpt join yg lps2..
tp kali ni mcm susah la jgk..
kalo takde org yg beria nk wat tak jd jgk..rindu nyo kt sek2 ni..
raso mcm nk jupo ngn hok tak pernah jupo.. last skali jupo mase dpt result PMR aitu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...